Heart, Passion & Intimacy – Zomer Retreat (16-21 juli 2019)

Je bent van harte welkom bij deze unieke 6-daagse zomer retreat op een heerlijke, groene locatie in het oosten van het land.

♥ Update: nog een enkele plek beschikbaar! ♥

Wat we bieden…
In deze retreat zorgen we voor een veilige en warme sfeer waarin jij o.a. contact kunt maken met:

  • de kracht en kwetsbaarheid van je hart
  • je eigen lichaam en gevoelens, met de natuur, met andere mensen en met de divine
  • jouw unieke passie en levensenergie waardoor je (weer) kunt voelen hoe het is om het leven echt ten volste te leven
  • en waarin je kunt ontdekken hoe het lichaam, hart, seksualiteit en intimiteit prachtige tools zijn op het tantrische pad van ontwaken en bevrijding.

Wat we gaan doen…
We doen aan dans, lichaamswerk, ademwerk, tantrische meditaties (zowel neo-tantra als klassieke tantra), speelse oefeningen, Wheel of Consent, massage, cacao ceremonie, kundalini yoga, sharings, self-inquiry, open space sessies, schaduwwerk, Liquid Love Sessie (bij warm weer), hot tub and buiten in de natuur zijn.

Hoewel er intense onderdelen in deze retreat zitten, is er ook tijd om lekker te ontspannen.

Aangezien we je uitnodigen om het leven meer en meer via het lichaam en de zintuigen te gaan ervaren (in plaats van via je hoofd), zullen we veel spelen met zien, horen, proeven, ruiken en voelen.

 

♥ Cacao Ceremonie  ♥ Hot Tub ♥ Liquid Love Sessie ♥ Canto Ostinato ♥

Belangrijk wink:
Als je de volle vruchten van deze retreat wilt plukken, is het belangrijk dat je niet alleen komt om bliss te ervaren, maar dat je eveneens bereid bent om de angsten, schaduwen, weerstand en pijnstukken die jou mogelijk nog weghouden van bliss onder ogen te zien.
‘No mud, no lotus’

Voor wie?
Deze retreat is bedoeld voor mensen die al enige ervaring met tantra of lichaamswerk/ meditatie/persoonlijke groei hebben. Enige stevigheid in jezelf is nodig om een mogelijk intens proces te kunnen dragen.

Als eerste stap op het bewustzijnspad is deze retreat waarschijnlijk te intens. Als je hier vragen over hebt, stuur Wendy dan even een mailtje: wendy@blissyourbody.nl.

Hoewel de doelgroep van Bliss Your Body in principe jong is (tot ongeveer 40 jaar), staat deze retreat open voor iedereen die zich jong voelt.

Wat we van je verwachten…
We verwachten dat je in staat bent om je eigen grenzen aan te geven en om hulp te vragen als je die nodig hebt. We verwachten tevens dat je de grenzen van anderen ten volste respecteert. 

Hoewel deze retreat op vele manieren intiem te noem is, vinden er geen seksuele handelingen plaats tijdens de sessies.

De retreat staat zowel open voor singles als stellen. Het is echter geen stellenretreat. Als je als stel komt, vragen we je om zowel meditaties met anderen als met je partner te doen.

Locatie & maaltijden
Land van Lisa in Rekken (Achterhoek) is een bijzondere, ruime en groene locatie in een omgebouwde school met slaapzalen en de mogelijkheid tot kamperen in tent, caravan of camper.

Als je echt een een- of tweepersoonskamer wilt, is er de mogelijkheid van een betaalbare B&B om de hoek. Na aanmelding ontvang je hier meer informatie over.

Stefan van Rooij van de Inspiratiekoker is onze kok en zal werkelijk fantastische maaltijden voor ons verzorgen. Rekening houden met diëten is hierbij mogelijk.

Prijzen
Kosten: 899 Euro als je je aanmeldt vóór 1 juli (daarna: 949 Euro).
Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

 

Data en tijden
We starten op dinsdag 16 juli om 11 uur. Vanaf 9.45 uur ben je welkom. We eindigen op zondag 21 juli uiterlijk om 17 uur.

Wat is bij de prijs inbegrepen?
Zes dagen training, alle vegetarische en veelal biologische maaltijden, slapen in slaapzalen of camping, 2 x hot tub en cacao ceremonie.

Informatie en aanmelden
Om je aan te melden, stuur je een mail naar wendy@blissyourbody.nl met je naam, adres, leeftijd, telefoonnummer en wat je al aan ervaring op het gebied van tantra (of vergelijkbaar) hebt.
Let op: op dit moment is er een wachtlijst voor mannen en voor stellen.

Team
Deze retreat wordt georganiseerd door Bliss Your Body (Wendy Doeleman & team).
Sinds 2010 begeleidt Wendy (jonge) mensen op het tantrapad. Samen met haar partner Remi en een toegewijd team van assistenten zal ze de groep op liefdevolle wijze begeleiden en ondersteunen.

Meld je hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Iedere 10e aanmelding ontvangt een tegoedbon van €15!

Dank je wel! Check je mailbox om je aanmelding te bevestigen.