Hartelust

 

BYB_15_001-Hartelust_Kaftklein_001Hartelust is een kleurrijk vormgegeven boek voor jongeren (12-18 jaar) over bewust en ontspannen omgaan met lijf, seks en liefde. Het staat vol informatie die niet alleen jonge mensen maar ook veel volwassenen zal verrassen en inspireren. Door de eigentijdse, spirituele invalshoek, gebaseerd op vooral oosterse wijsheden (tantra), gaat dit boek dieper en verder dan ieder ander jongerenboek over seks en liefde. Er is ook een Hartelust-website.

TE KOOP
Als je het boek Hartelust hier aanschaft (17,50 Euro, wij betalen je verzendkosten), ontvang je er gratis een ebook bij met nog meer tips, oefeningen voor thuis en een ervaringsverhaal. Daarnaast is het boek bij iedere boekhandel te koop of te bestellen, evenals bij diverse internetwinkels, zoals bol.com. Ook kun je het boek tijdens de Bliss Your Body-workshops met flinke korting kopen.

REACTIES
“Het is een super goed boek. Ook voor mensen die niet zo bezig zijn met spiritualiteit worden dingen duidelijk uitgelegd en op een fijne manier. Je zou denken dat het alleen over seks gaat maar er staat zoveel meer in. Ik vond het heel erg inspirerend omdat er ook veel in staat over hoe je jezelf en je lichaam kan respecteren.” (meisje, 13 jaar)

“Wendy heeft een mooie en toegankelijke stijl en het boek is heel volledig. Ze omschrijft hoe je liefdevol kunt omgaan met intimiteit en seksualiteit op een manier die haalbaar, trouw aan je eigen beleving, luchtig en ook diepgaand is. Van hoe werkt een vrouwenlichaam tot hoe communiceer je wat je wilt, grenzen aangeven en hoe werkt energie in vrijen. Ze maakt zelfs spirituele principes simpel en behapbaar, en het boek is zowel voor jongeren als volwassenen erg geschikt als je het mij vraagt. Met leuke tips om als lovers elkaar speels liefdevol aan te raken en prachtige foto’s.
Een prachtige basisgids die je van a tot z informeert en inwijdt in de wondere wereld van lovemaking. Het boek wat ik wenste gelezen te hebben voor ik begon met vrijen!” (vrouw, 26 jaar)

“Niet bij je ouders, niet bij je vrienden, en niet op school zal je op deze vrije open manier lezen en nadenken over het grote meest mysterieuze onderwerp van het leven: seksualiteit. Je krijg niet alleen alles weer even goed op een rijtje maar het boek zit ook bomvol tips én (onschuldige) oefeningen die, als je ze goed doet, je écht een andere vorm van samenzijn kunnen aanleren. Zou verplicht op school moeten zijn, dit boek.” (man, 40 jaar)

FILMPJE
Hieronder kun je in minder dan een minuut zien hoe het boek er in gedrukte vorm uitziet.


BOEKGEGEVENS
Prijs: 17,50 Euro
ISBN: 9789492182432
Afmetingen: 240 x 171 x 15 mm
Full colour, met links naar diverse filmpjes via QR-codes.

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Iedere 10e aanmelding ontvangt een kortingsbon van 15 Euro voor een workshop of individuele sessie. In onze privacyverklaring kun je lezen dat we zorgvuldig met je persoonsgegevens omgaan.