Embracing the Flow of Life – retreat met yoga & tantra

25 t/m 27 oktober 2024

Heb jij interesse in yoga en tantra en ben je benieuwd naar de combinatie hiervan in één retreat? Voel je dan welkom bij deze driedaagse training!

Yoga & tantra
Yoga en tantra als spirituele stromingen hebben zeker een aantal overeenkomsten. Zo zijn het allebei lichaamsgerichte spirituele paden. In deze retreat kun je dan ook diep in je lichaam zakken, terwijl we tegelijkertijd aandacht besteden aan de diepere spirituele laag die eronder ligt. Hierbij nodigen we je niet alleen uit om diep in jezelf te zakken, maar ook om te onderzoeken wat er gebeurt als je de verbinding met anderen opzoekt. We doen dit alles met het thema ‘het omarmen van de levensstroom’ als kader.

Werkvormen
De yoga bestaat uit yin yoga, chakra yoga, hatha yoga en acro yoga met daarin niet alleen asana’s (lichaamshoudingen) maar ook meditatie en pranayama (ademhalingsoefeningen).
De tantra bestaat uit meditaties, lichaamswerk, sharing, inquiry, dans, contactoefeningen en ontspannen aanraking.

Alle onderdelen in deze retreat zijn met kleding aan en er vinden geen seksuele handelingen plaats.

Voor wie?
Deze retreat is bedoeld voor mensen die nieuwsgierig zijn naar de combinatie van yoga en tantra. We gaan er van uit dat je al iets van ervaring hebt in bijvoorbeeld yoga, tantra, meditatie of lichaamswerk.

Zowel tantra als yoga kunnen je in een prachtige staat van eenheid, stroming en ontspanning brengen. Tegelijkertijd geldt voor de meeste mensen dat ze op het pad ook momenten van weerstand, verdriet, irritatie of onrust kennen. Weet dat alles welkom is bij deze retreat en dat jouw ervaring waarschijnlijk een mix van alle genoemde zaken (en meer) gaat zijn.

Door wie?
De yoga wordt verzorgd door Maaike Hofsommer. Maaike geeft sinds 2017 verschillende vormen van yoga en startte in 2018 haar tantrareis bij Christopher Wallis (ook docent van Wendy). De tantrafilosofie vind je ook terug in de diepere lagen van haar yogalessen. Zie: www.houseofmetta.nl.

De tantra wordt verzorgd door Wendy Doeleman. Wendy geeft sinds 2010 tantraworkshops en -trainingen en is naast tantrika ook yoga-beoefenaar (en daarbij groot fan van yin yoga). Zie: www.blissyourbody.nl.

PRAKTISCHE ZAKEN

Locatie
Een locatie in de buurt van Apeldoorn. Je slaapt hier op een één- of meerpersoonskamer met gedeeld sanitair.

Kosten
De kosten zijn 549 Euro op basis van slapen op een twee- of meerpersoonskamer. Voor een eenpersoonskamer (beperkt beschikbaar) betaal je bij aankomst 20 Euro per nacht extra. Wil je rustig al op donderdagavond aankomen? Dat kan tegen extra betaling van 25 Euro (ter plekke te betalen).

Aanmelden
Koop je ticket in de ticketshop.

Met het voldoen van de aanbetaling ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden van Bliss Your Body, inclusief de annuleringsvoorwaarden.

Factuur
Na aanmelding ontvang je een mail van Hipsy waarin je ook een link vindt om een factuur aan te vragen.

Info
Tantra en algemene vragen: wendy@blissyourbody.nl
Yoga: maaikelouise@live.nl

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.
Je ontvangt gratis het Shiva Shakti Spel, waarin je kennismaakt met allerlei actieve meditaties!

Dank je wel! Check je mailbox om je aanmelding te bevestigen.