Dagworkshops

Onze dagworkshops zijn bedoeld voor mensen die al een avondworkshop bij ons hebben gevolgd of die elders al enige ervaring met tantra, lichaamswerk, actieve meditatie of massage hebben opgedaan. Als je nog helemaal geen ervaring hebt, kun je even een mailtje sturen naar wendy@blissyourbody.nl om te vragen of je toch mee kunt doen. De meeste deelnemers bij Bliss Your Body zijn tussen de 18 en 39 jaar met regelmatig ruimte voor een aantal 40-plussers. Regelmatig is er ook een dag voor alle leeftijden (AL).

Aankomende dagworkshops:
26 mei: Tantrameditatie & -massagedag – De vijf elementen – Alphen a/d Rijn (AL)
22 juni: Tantra & Opstellingen ‘Ik & mijn kind(eren) – De Bilt (AL)
24 juni: Relight my Fire! – Aartselaar, bij Antwerpen (AL)

2/16/30 september: Intensieve Training ‘Pelvic Journey’ – De Bilt (voor ervaren tantrika’s)
15 september – Tantrameditatie & -massagedag – De Drie-Eenheid – Alphen a/d Rijn (AL)
datum nog niet bekendAwakening the Body – met de-armouringsessie – De Bilt (AL)

Wat doen we tijdens een dagworkshop?
Een dagworkshop is een mooie gelegenheid om verder de diepte van tantra in te duiken. Op een speelse en down-to-earth-manier nodigen we je uit om contact te maken met jezelf en alles wat er in jou leeft. Van daaruit kun je ook het contact met anderen aangaan. We zorgen voor een veilige en warme sfeer en werken o.a. met dans, lichaamswerk, ademwerk, actieve meditaties, contactoefeningen, sharings en zachte aanraking (op de kleren). Aan het eind van de dag ben je gegarandeerd een stuk meer in je lijf gezakt en voel je je waarschijnlijk veel meer ontspannen dan aan het begin. Ongetwijfeld ook heb je een paar bijzondere ontmoetingen gehad waar je met een glimlach aan terug kunt denken.
Het thema seksualiteit staat bij ons niet centraal, tenzij dit expliciet bij de workshopomschrijving vermeld staat.

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief, met daarin de agenda en regelmatig een tantra-meditatie om thuis te doen.
Iedere 10e aanmelding ontvangt een kortingsbon voor een workshop.