De-armouring

Bij Bliss Your Body kun je op verschillende manieren ervaring op doen met de-armouring.

* In de Intensive Tantra Training (januari-maart 2019) leer je in de eerste retreat hoe je een eenvoudige de-armouringsessie kunt geven. Tevens ervaar je hoe het is om zo’n sessie te ontvangen.
* In de dagworkshop ‘Awakening the Body’ leer je hoe je een eenvoudige de-armouringsessie kunt geven. Daarnaast ervaar je hoe het is om zo’n sessie te ontvangen.
* Voor individuele sessies kun je terecht bij Wendy en/of haar partner Remi.

Wat is de-armouring?
Gedurende ons leven zetten we negatieve ervaringen en (emotionele) pijn vast in ons lichaam. Om de pijn maar niet (meer) te voelen, bouwen we zogezegd een schild (armour) op, een verharding. Dat schild zorgt er voor dat we de pijn minder voelen. Maar het zorgt er ook voor dat onze levensenergie niet stroomt zoals die zou kunnen stromen.
Door middel van de-armouring kun je het schild zachter laten worden, zodat je energie (weer) meer kan gaan stromen. Dit kun je op allerlei vlakken in je leven gaan merken, ook op seksueel gebied.

Onze werkwijze
* We besteden altijd veel aandacht aan het neerzetten van een veilige omgeving, omdat veiligheid een basisvoorwaarde voor de-armouring is.
* De druk waarmee gewerkt wordt bij de-armouring kan bij ons gaan van heel subtiel tot stevig, maar blijft altijd binnen de grenzen van wat de ontvanger wil.
* Een de-armouringsessie kan het nodige in je losmaken. Het kan dat je je tijdens en/of na de sessie super stromend en heerlijk voelt. Maar het kan ook dat oude (emotionele) pijn naar boven komt en dat die ook na afloop nog voelbaar is. De dagen erna kan het dat je je bijvoorbeeld kwetsbaarder dan anders voelt.
* Het is goed om je te realiseren dat het proces van vrijer worden en ont-schilden in (baby)stapjes gaat.

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Iedere 10e aanmelding ontvangt een kortingsbon van 15 Euro voor een workshop of individuele sessie. In onze privacyverklaring kun je lezen dat we zorgvuldig met je persoonsgegevens omgaan.