De-armouring

Een de-armouring sessie bestaat uit een combinatie van stevige en zachte aanraking, waarbij ik je door middel van mijn aanraking uitnodig om diep in je lichaam te zakken en contact te maken met de plekken in je lichaam waar je spanning vasthoudt. Ik zorg daarbij voor een druk die voor jou goed werkt. Via de aanraking en in combinatie met een diepe ademhaling ben je helemaal aanwezig bij de spanningsplekken in je lichaam. Zo kan er spanning vrijkomen, kan het schild zachter worden en kan je levensenergie (weer) meer gaan stromen.

Waarom de-armouring?
Bijna iedereen zet negatieve ervaringen en (emotionele) pijn vast in het lichaam. Vaak gebeurt dit, onbewust, al op jonge leeftijd. Om emotionele pijn maar niet te voelen, bouwen we zogezegd een schild (armour) op, een verharding. Dat schild zorgt er voor dat we de pijn minder voelen. Maar het zorgt er ook voor dat onze levensenergie niet stroomt zoals die zou kunnen stromen.

Effecten
Eén sessie geeft over het algemeen een ‘gezakt’ en ontspannen gevoel, al dan niet in combinatie met (meer) energie voelen stromen. Voor het daadwerkelijk loslaten van structurele spanningen in je lichaam is een reeks van minimaal 3 sessies aan te bevelen.

Praktisch
De-armouring
kan op de kleren maar ook direct op de huid gegeven worden. Hierbij kun je je ondergoed aanhouden, maar je kunt ook helemaal naakt zijn.
Voorafgaande aan een sessie vul je een vragenlijst in over je wensen, verwachtingen en gezondheid. We starten altijd met een gesprekje en een korte meditatie.
Ontvang je liever de-armouringsessies van een man? Dan raad ik mijn partner Remi van Bright Inner Body aan.
Bij hoge bloeddruk en zwangerschap raad ik de-armouring af.

Kosten
€ 130 voor een reguliere 1,5 uur sessie (2 uur aanwezig)
€ 160 voor een lange 2 uur sessie (2,5 uur aanwezig)
Deze prijzen zijn inclusief 21% btw.
Als je de eerste keer komt, ga ik er vanuit dat je mijn Algemene voorwaarden hebt gelezen en dat je hiermee akkoord gaat.

Mijn werkwijze
* Ik besteed ruime aandacht aan het neerzetten van een veilige omgeving, omdat veiligheid een basisvoorwaarde voor een zinvolle de-armouring is.
* De druk waarmee ik werk bij de-armouring kan gaan van heel subtiel tot stevig, maar blijft altijd binnen de grenzen van wat jij als ontvanger wilt.
* Een de-armouringsessie kan het nodige in je losmaken. Meestal voelen mensen zich na een sessie in het lichaam, ontspannen en fijn. Toch kan het ook dat er in de dagen erna alsnog pijn vrijkomt. Dan kan het dat je je bijvoorbeeld kwetsbaarder dan anders voelt.
* Het is goed om je te realiseren dat het proces van vrijer worden en ont-schilden in (baby)stapjes gaat.
* Wil je meer lezen over mijn visie op de-armouring? Dat kan in deze blog.

Sessie boeken
Het boeken van een sessie kan door mij een mail te sturen: wendy@blissyourbody.nl.
Ik werk in Bilthoven (bij Utrecht) en in de meeste weken alleen op maandag, dinsdag en woensdag overdag.

Meld je hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Iedere 10e aanmelding ontvangt een tegoedbon van €15!

Dank je wel! Check je mailbox om je aanmelding te bevestigen.