Dance of Lovers

In de driedaagse retreat Dance of Lovers kun je als liefdeskoppel op een diepgaande manier het contact, de kwetsbaarheid, de intimiteit en de seksualiteit binnen jullie relatie onderzoeken. Via dans, lichaamswerk, tantrische meditaties, massage, rituelen en sharing ontdek je wat er in jou en in jullie relatie speelt. Hoe kwetsbaar stel jij je op in de relatie? Hoe maken jullie contact? Hoe geven jullie vorm aan intimiteit en seksualiteit?

Om een diepgaand contact met de ander te kunnen ervaren, is contact met jezelf belangrijk. Startpunt is dan ook het verbinden met je eigen lichaam en je eigen ‘zijn’. Van daaruit kun je vervolgens de oversteek naar je partner maken.

Als koppel het tantra-avontuur aangaan, betekent dat thema’s die in jou en/of jullie relatie spelen (meer) naar de oppervlakte komen. Op het moment dat jij of jullie hierbij extra support nodig hebben, bieden we professionele begeleiding aan. Dit kan binnen en buiten de groep gebeuren en kan o.a. bestaan uit systemisch werk, transactionele analyse en NLP.

Dance of Lovers staat open voor stellen van alle leeftijden die al enige ervaring hebben met tantra, lichaamswerk of persoonlijk werk. Hoewel je de belangrijkste oefeningen en meditaties met je partner zult doen, vragen we je ook open te staan voor contact met de andere deelnemers (m/v).

De retreat wordt begeleid door een team van ervaren begeleiders en is een samenwerking tussen Bliss Your Body (Wendy Doeleman) en Pieterberger.nl (Pieter Berger). Vraag je je af of de workshop voor jullie geschikt is, neem dan even contact met een van ons op.

Data:
Vrijdag 27 oktober 2017 om 09.30 uur tot zondag 29 oktober 2017 om 16.00 uur.

Locatie:
Venwoude, Lage Vuursche

Kosten:
De kosten bedragen 449 Euro p.p.
Voor 4 personen t/m 32 jaar is er de mogelijkheid tot 30 Euro korting. Zij betalen dus 419 Euro.

Overnachting:
Op deze locatie slaap je in principe in de groepsruimte. Tegen een meerprijs is het mogelijk om een kamer te boeken. Deze reserveer je zelf bij Venwoude (kamers@venwoude.nl) en betaal je ook direct aan hen. De kosten zijn 66,50 Euro p.p. voor 2 nachten. Zorg dat je je kamer op tijd reserveert! Bij niet te koud weer is het ook mogelijk om gratis een tentje op het terrein te zetten en daar te overnachten.

Begeleiders:

Wendy Doeleman (1970) – wendy@blissyourbody.nl en 06-41601126
Spontaan, energiek, doortastend, passievol, spiritueel én nuchter. Dat zijn zo wat termen die op mij van toepassing zijn. Ik ga voor de volle 100% voor tantra, omdat tantra álles omarmt en niets uitsluit. Sinds 1995 bewandel ik het spirituele pad en sinds 2005 ben ik actief op het gebied van tantra. Intussen geef ik al weer ruim 7 jaar tantraworkshops vanuit Bliss Your Body.

Mijn ervaringen in tantra zijn gevormd door vele retreats bij o.a. Wild Tantra, The New Tantra, Raja & Puja Richardson, Andrew Barnes, Marya Norell, Ma Ananda Sarita en Soul Tantra. Daarnaast heb ik de jaaropleiding Energetisch Lichaamswerk bij het ITIP gedaan. Momenteel volg ik de opleiding tot Tantric Inner Grounding Therapist bij de Tantra Academy.

Ik ben moeder van drie jongens (14, 16, 18 jaar) en heb sinds 2006 een relatie met Remi. Al die tijd bewandelen we samen het tantrapad. Remi is bij de retreat deel van het team.

Pieter Berger (1963) – pieter@pieterberger.nl en 06-53255377

Als vierde uit een gezin van zes zag ik op 1 juni 1963 in Utrecht het levenslicht. Dat is ook de plaats waar ik opgroeide in ‘de dynamiek van een groot gezin’. Sinds vele jaren werk ik als leidinggevende en consultant voor verschillende organisaties. Daarnaast heb ik mij ook persoonlijk ontwikkeld. Ik heb een breed scala aan opleidingen en workshops gevolgd o.a. bij Phoenix Opleidingen Utrecht, op het gebied van persoonlijke leiderschap, lichaamswerk, systemisch werk (familie- en organisatieopstellingen), karakterstructuren, transactionele analyse en neuro linguïstisch programmeren.

Sinds 2014 heb ik mij intensief ontwikkeld op het tantrapad. Mijn ervaringen heb ik opgedaan door de retreats te volgen bij o.a. Wild Tantra, The New Tantra en Body to Chill. Daarnaast volgde ik de relatietherapie opleiding Emotionally Focussed Therapy bij EFT Nederland. Sinds 2015 bied ik naast mijn werk als consultant ook persoonlijke begeleiding aan vanuit mijn eigen coachingspraktijk.

Ik ben getrouwd met Saskia en vader van drie meisjes (9, 13, 15 jaar).

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief, met daarin de agenda en regelmatig een tantra-meditatie om thuis te doen.
Iedere 10e aanmelding ontvangt een kortingsbon voor een workshop.