Celebrating Life Party (Bliss Your Body)

UPDATE: het feest is vol……

Vorig jaar had het al moeten gebeuren want toen bestond Bliss Your Body 10 jaar en werd ik 50. Maar de dingen liepen in 2020 toch allemaal wat anders…

Op zaterdagmiddag 2 oktober 2021 pakken we dan eindelijk de kans voor een heerlijke ‘Celebrating Life Bliss-Party’.

Inhoud

Rond 13.30 uur ontvangen we je met een kopje thee en iets lekkers. Vanaf 14.15 uur begeleid ik een laagdrempelige en feestelijke workshop met dans, ontmoeting, meditatie en aanraking. Je zult oude bekenden én mensen die je nog niet kent ontmoeten, maar één ding weet je zeker: iedereen heeft ‘iets’ met tantra. Na de workshop is er een drankje en borrelhapje en kun je nog lekker (bij)kletsen bij de houtkachel of wie weet buiten op het overdekte terras.
Rond 17.30 uur zullen we afronden.
 
Voor wie?
Dit feest is voor iedereen die al eens iets bij Bliss Your Body heeft gedaan en die met mij en het Bliss-team het leven willen vieren. Of je nu alleen een korte workshop bij Bliss hebt gedaan, een losse retreat, een online cursus of alle levels van de Intensive, voel je welkom!
 
Corona

Hopelijk is het qua corona rustig op deze datum en kunnen we dit feessie zonder maatregelen houden. Op 1,5 meter gaat de workshop zeker niet zijn, dus als de situatie qua corona nijpend is, vragen we je mogelijk om van tevoren een zelftest te doen.

Foto’s

Tijdens de workshop zullen er foto’s gemaakt worden ten behoeve van de Bliss-PR. Je dient er mee akkoord te zijn dat je mogelijk in beeld komt. Uiteraard gaan we zorgvuldig om met het maken en gebruiken van de foto’s. 

Waar?

We komen samen op een bijzondere plek in een ruime zaal van Fort aan de Klop in Utrecht (Zuilen).
 

Aanmelding
Dit feest is gratis. Stuur me even een mail indien je er bij wilt zijn. Je krijgt dan een week van tevoren een mail met praktische info. Vanwege de catering is het fijn als je een eventuele afmelding niet vergeet door te geven.
 
Begeleiding
De workshop wordt geleid door Wendy van Bliss Your Body met ondersteuning van het Bliss-team.
Wendy leidt al weer ruim 11 jaar tantraworkshops, -trainingen en -retreats.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.
Je ontvangt gratis het Shiva Shakti Spel, waarin je kennismaakt met allerlei actieve meditaties!

Dank je wel! Check je mailbox om je aanmelding te bevestigen.