Bliss Your Body Brotherhood

Yes!! De mannenactiviteiten gaan starten. Onder de naam Bliss Your Body Brotherhood zullen er aankomend jaar verschillende activiteiten georganiseerd worden door verschillende mannen, met ieder zijn eigen specialisme. Ben jij een man? Kom hier dan heen!

Dagworkshop 15 september: Voel wat je doen hebt

Op deze eerste dag gaan we naar binnen toe en voelen in ons lijf. De basis voor alles wat je doet ligt diep in jezelf. We verbinden met ‘the source, divine, Universe, God’ en van daaruit gaan we ontdekken wat we te doen hebben. Welke afleidingen houden ons van dit pad? Hoe voel je wat je verlangen is? Gun jezelf, vrouwen in je leven en de wereld jouw unieke gift!

Deze dag kan transformerend zijn, echter is bedoeld als een zaadje wat mag gaan groeien. Word bewust van wat je lijf je te vertellen heeft. Leer waardoor en in welke mate je je laat afleiden van je eigen pad. Vind manieren om te verbinden met de bron van het bestaan en daarmee met wat jij te doen hebt.

We gaan aan de slag met lichaamswerk, interactieve sharings en meditaties. Alhoewel oefeningen confronterend en uitdagend kunnen zijn, is deze dag is geschikt voor iedereen. Er is geen ervaring met tantra of mannenwerk vereist. Er is ruimte voor ieders grenzen en de kleren blijven aan.

Verbind je met jezelf, je broeders, source en je missie. Kom ook naar de eerste Bliss Your Body Brotherhood-dag!

“A man rediscovers and fine tunes his purpose in solitude, in challenging situations, and in the company of other men who won’t settle for his bullshit. A man must arrange for both forms of restoration: his own solitude and men’s gatherings” David Deida

Datum en tijden
Zaterdag 15 september 2018 van 10.00 – 17.00 (inloop vanaf 9.45)

Doelgroep
Jonge mannen t/m 40 jaar, met ook plek voor enkele veertigers

Begeleiding
Rogier Moed en Frits Duursma

Locatie
Sacred Space, Bilthoven

Kosten
Een ticket kost € 68, met 5 Early Birds tickets € 58, voor aanmelders voor 30 juli.
Dit is inclusief een lunch met soep en broodjes.

Extra
Op 16 september start het drieluik ‘Pelvic Journey’ van 3 zondagen. De mannendag van 15 september is hier een prachtige basis voor. Mocht je tevens aan de Pelvic Journey mee willen doen, dan krijg je 25 Euro korting op de prijs van die cursus. Aanmelden voor deze cursus verloopt via het inschrijfformulier op deze website. Vermeld dan onderaan ‘korting mannendag’.

Aanmelden
Koop je ticket in de ticketshop.
Ongeveer een week van te voren krijg je een mail met daarin alle praktische gegevens.

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Iedere 10e aanmelding ontvangt een kortingsbon van 15 Euro voor een workshop of individuele sessie. In onze privacyverklaring kun je lezen dat we zorgvuldig met je persoonsgegevens omgaan.