Bliss Your Body – Brotherhood

Onder de naam Bliss Your Body Brotherhood organiseren de mannen van Bliss verschillende activiteiten, steeds vanuit hun eigen specialisme. Het is niet alleen mooi en verbindend om met alleen mannen in een groep te zijn, het werkt ook bekrachtigend, wat o.a. kan doorwerken in je contacten met vrouwen in je dagelijks leven.

Dagworkshop 15 september: Voel wat je doen hebt

Op deze eerste dag gaan we naar binnen toe en voelen in ons lijf. De basis voor alles wat je doet ligt diep in jezelf. We verbinden met ‘the source, divine, Universe, God’ en van daaruit gaan we ontdekken wat we te doen hebben. Welke afleidingen houden ons van dit pad? Hoe voel je wat je verlangen is? Gun jezelf, vrouwen in je leven en de wereld jouw unieke gift!

Deze dag alleen al kan transformerend zijn, maar is vooral ook bedoeld als een zaadje dat mag gaan groeien. Word bewust van wat je lijf je te vertellen heeft. Leer waardoor en in welke mate je je laat afleiden van je eigen pad. Vind manieren om te verbinden met de bron van het bestaan en daarmee met wat jij te doen hebt.

We gaan aan de slag met lichaamswerk, interactieve sharings en meditaties. Alhoewel oefeningen confronterend en uitdagend kunnen zijn, is deze dag is geschikt voor iedereen. Er is geen ervaring met tantra of mannenwerk vereist. Er is ruimte voor ieders grenzen en de kleren blijven aan.

Verbind je met jezelf, je broeders, source en je missie op deze eerste Bliss Your Body Brotherhood-dag!

“A man rediscovers and fine tunes his purpose in solitude, in challenging situations, and in the company of other men who won’t settle for his bullshit. A man must arrange for both forms of restoration: his own solitude and men’s gatherings” David Deida

Datum en tijden
Zaterdag 15 september 2018 van 10.00 – 17.00 (inloop vanaf 9.45)

Doelgroep
Jonge mannen t/m 40 jaar, met ook plek voor enkele veertigers

Begeleiding
Rogier Moed en Frits Duursma

Locatie
Sacred Space, Bilthoven

Kosten
Een ticket kost € 68, met 5 Early Birds tickets € 58, voor aanmelders voor 30 juli.
Dit is inclusief een lunch met soep en broodjes.

Extra
Op 16 september start het drieluik ‘Pelvic Journey’ van 3 zondagen. De mannendag van 15 september is hier een prachtige basis voor. Mocht je tevens aan de Pelvic Journey mee willen doen, dan krijg je 25 Euro korting op de prijs van die cursus. Aanmelden voor deze cursus verloopt via het inschrijfformulier op deze website. Vermeld dan onderaan ‘korting mannendag’.

Aanmelden
Koop je ticket in de ticketshop.
Ongeveer een week van te voren krijg je een mail met daarin alle praktische gegevens.

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Iedere 10e aanmelding ontvangt een kortingsbon van 15 Euro voor een workshop of individuele sessie. In onze privacyverklaring kun je lezen dat we zorgvuldig met je persoonsgegevens omgaan.