Dit najaar geven we al weer voor de zesde (en laatste!) keer de ‘Tantric Journey’.

In deze avondcursus maak je een boeiende reis door de chakra’s en ontdek je aan de hand van diverse thema’s wat tantra aan jouw leven kan toevoegen. Hoewel er meerdere chakrasystemen bestaan, gaan we bij deze cursus uit van het 7-chakra systeem dat in het westen het meest bekend is.

De eerste avond is een introductie op alle chakra’s. Vervolgens staat iedere volgende 7 avonden steeds een van de chakra’s centraal. We onderzoeken de thema’s van dat betreffende chakra (energiegebied) aan de hand van dans, lichaamswerk, meditaties en contactoefeningen. Zo maak je een bijzondere en helende reis en kan je (kundalini) levensenergie steeds makkelijker door heel je lijf gaan stromen. Dat kan vervolgens op allerlei gebieden in je leven een positieve invloed hebben.

Thema’s die o.a. aan orde komen, zijn: gronding, veiligheid, emoties, levenslust, sensualiteit, wensen en grenzen, verbinding, vergeving, communicatie, intuïtie, wijsheid en universele verbondenheid. Voor tussendoor krijg je praktische suggesties en oefeningen mee om je tantric practice thuis (meer) vorm te geven. Ook nodigen we je uit om in die tijd andere deelnemers te ontmoeten.

Voor nieuwkomers in tantra is deze cursus een prachtige manier om een basis voor een tantrische levenswijze te leggen. Voor meer ervaren mensen is het een mooie manier om diepgaander kennis te maken met de chakra’s en tantra nog meer een plek in het dagelijks leven te geven.

De cursus is tevens een mooie opstap voor de Intensive Tantra Training die in februari 2020 weer start (level 1).

Kosten (8 avonden):
De kosten van de cursus bedragen 339 Euro.


Aantal deelnemers:
Minimaal 16, maximaal 22

Locatie:
EsoTerra Bilthoven (bij Utrecht)

Data en tijden:
Acht zondagavonden van 18.45 – 22.00 uur (inloop vanaf 18.15 uur):
8 en 22 september, 6 en 20 oktober, 3 en 24 november, 1 en 22 december (let op: dus niet altijd precies om de twee weken)

Meer info: wendy@blissyourbody.nl.

Kennismaken:
Vind je het spannend om gelijk voor een avondcursus te kiezen? Op 1 september kun je meedoen met de avondworkshop Tantric Experience en kun je aan onze stijl van werken proeven. Je dient je hiervoor apart op te geven door een ticket in de ticketshop te kopen.

Aanmelden:
Je doet een aanbetaling in de ticketshop.

LET OP: Ben je nog vrij nieuw in tantra en/of wil je je alvast voorbereiden op de avondcursus? Op dit moment geldt er een zomeraanbieding waarbij je de online cursus ‘Touch of Tantra‘, welke bestaat uit 7 boeiende modules, kunt bestellen voor 25 Euro in plaats van 69 Euro. Direct bestellen kan hier.

Meld je hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Iedere 10e aanmelding ontvangt een tegoedbon van €15!

Dank je wel! Check je mailbox om je aanmelding te bevestigen.