Avondcursus ‘Tantric Journey’

In deze avondcursus maak je een bijzondere reis door de chakra’s. Hoewel er meerdere chakrasystemen bestaan, gaan we bij deze cursus uit van het 7-chakra systeem dat in het westen het meest bekend is.

De eerste avond is een introductie op alle chakra’s. Vervolgens staat iedere volgende 7 avonden steeds een van de chakra’s centraal. We onderzoeken de thema’s van dat betreffende chakra (energiegebied) aan de hand van dans, lichaamswerk, meditaties en contactoefeningen. Zo maak je een bijzondere en helende reis en kan je (kundalini) levensenergie steeds makkelijker door heel je lijf gaan stromen. Dat kan vervolgens op allerlei gebieden in je leven een positieve invloed hebben.

Thema’s die o.a. aan orde komen, zijn: gronding, veiligheid, emoties, levenslust, sensualiteit, wensen en grenzen, verbinding, vergeving, communicatie, intuïtie, wijsheid en universele verbondenheid. Voor tussendoor krijg je praktische suggesties en oefeningen mee om je tantric practice thuis (meer) vorm te geven. Ook nodigen we je uit om in die tijd andere deelnemers te ontmoeten.

Voor nieuwkomers in tantra is deze cursus een prachtige manier om een basis voor een tantrische levenswijze te leggen. Voor meer ervaren mensen is het een mooie manier om diepgaander kennis te maken met de chakra’s en tantra nog meer een plek in het dagelijks leven te geven.

Kosten (8 avonden):

De kosten van de cursus bedragen 329 Euro. Voor jongeren t/m 25 jaar is de prijs 299 Euro.

Aantal deelnemers:
Minimaal 12, maximaal 22

Locatie:
EsoTerra Bilthoven (bij Utrecht)

Data en tijden:
Zondagavond van 18.45 – 22.00 uur (inloop vanaf 18.15 uur)
Data: 10 maart, 24 maart, 7 april, 21 april, 5 mei, 19 mei, 2 juni, 16 juni 2019
Op dinsdag 26 februari is er een avondworkshop die je kunt gebruiken om kennis te maken met Wendy, de werkwijze van Bliss Your Body en wellicht ook enkele deelnemers van de avondcursus.
Voor deze avond dien je een aparte ticket te kopen.
Begeleiding: Wendy Doeleman + Bliss-assistenten
Doelgroep: 18 t/m 39 jaar
Als je al weet dat je één avond er niet bij kunt zijn, is dat niet erg.
Aanmelden: je doet een aanbetaling in de ticketshop.


Wendy

NB najaar 2019 start een groep voor alle leeftijden
Dagen en tijden worden later nog bekend gemaakt.
Begeleiding: Heleen Baas + Bliss-assistenten

Heleen

Meld je hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Iedere 10e aanmelding ontvangt een tegoedbon van €15!

Dank je wel! Check je mailbox om je aanmelding te bevestigen.