Tantric Journey basiscursus (YOUNG)

De cursus
Onze Tantric Journey basisursus van 7 bijeenkomsten geven we al sinds 2013 twee keer per jaar. Deze cursus geeft je op een veilige manier een prachtige introductie in tantra.

Aan de hand van het 7-chakrasysteem nemen we je mee op reis. Iedere avond staat één chakra centraal. We werken via o.a. dans, lichaamswerk, stille en actieve meditatie, contactoefeningen, aanraking, sharing en inquiry. Het is een reis naar binnen, maar tegelijkertijd ga je op allerlei manieren in verbinding met de andere deelnemers. Je ontdekt heel ervaringsgericht wat tantra voor jou en je leven kan betekenen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om allerlei mooie contacten aan te gaan. De kleren blijven bij deze cursus aan.

Hoewel de cursus op zichzelf staat, is het voor veel mensen een mooie opstap naar de Intensive Tantra Training.

Voor wie?
Voor twintigers, dertigers en veertigers die houden van de dynamische stijl van Bliss Your Body. Je hoeft geen (uitgebreide) ervaring met tantra te hebben, maar enige ervaring met meditatie zal je wel helpen en bij voorkeur heb eerst een losse Tantric Experience avondworkshop bij Bliss gevolgd. De cursus is vooral gericht op mensen die zonder partner komen. Stellen die ook openstaan voor contact met andere deelnemers zijn eveneens welkom.

LET OP: Als je nog geen helemaal ervaring met meditatie of vergelijkbare zaken hebt en/of als je veel spanning in (fysiek) contact met anderen ervaart, is het goed om eerst contact met mij op te nemen. Lees ook de pagina ‘Wanneer beter géén tantra’ als je twijfelt of deelname voor jou op dit moment passend is.

Begeleiding
De cursus wordt begeleid door Jet Biesboer.

Groep Utrecht 
De groep in Utrecht (start 19 februari) zit helaas vol.
Deze groep bestaat uit 24 deelnemers.

Groep Almere
Bij de groep in Almere (start 14 april) is nog plek
Locatie: Amersfoortweg 68, Almere
Data: vrijdag 14 en 28 april, 12 en 26 mei, 9, 23 juni en 30 juni 2023
Tijden: 19.00 – 22.30 uur
Deze groep bestaat uit max 12 deelnemers.

Kosten
De kosten zijn 439 Euro, incl. btw.

Groep
Hoewel we per groep streven naar ongeveer een gelijke verdeling van mannen en vrouwen, ontmoet je mensen van beide genders in de oefeningen.

Aanmelden & info
Je kunt hieronder je ticket voor de Almere-groep aanschaffen. Voor verdere info of vragen kun je Jet mailen: jet@blissyourbody.nl

Wat kan een tantracursus bieden?

  • Je gaat meer uit je hoofd en komt een stuk meer ín je lichaam
  • Je gaat meer voelen (soms lekker, soms ook intens..)
  • Stapje voor stapje ga je terug naar je essentie
  • Je ontdekt welke patronen, pijnstukken en verkrampingen jou er nog van weerhouden om je essentie werkelijk te voelen en te leven
  • Je natuurlijke levensenergie gaat (weer) meer stromen
  • Binnen een veilige context kun je oefenen en spelen met contact, intimiteit en verbinding maar ook met grenzen stellen en nee zeggen
  • Je stapt op een lichaamsgericht spiritueel pad waarbij het aardse en het spirituele met elkaar verbonden worden

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.
Je ontvangt gratis het Shiva Shakti Spel, waarin je kennismaakt met allerlei actieve meditaties!

Dank je wel! Check je mailbox om je aanmelding te bevestigen.