Tantric Journey avondcursus – met vroegboekkorting tot 20 januari

De cursus
Onze Tantric Journey avondcursus, die we al sinds 2013 twee keer per jaar geven, geeft je een prachtige introductie in tantra.

Aan de hand van het 7-chakrasysteem nemen we je mee op reis. Dit doen we via o.a. dans, lichaamswerk, stille en actieve meditatie, contactoefeningen, aanraking, sharing en inquiry. Het is een reis naar binnen, maar tegelijkertijd ga je op allerlei manieren in verbinding met de andere deelnemers. Je ontdekt heel ervaringsgericht wat tantra voor jou en je leven kan betekenen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om allerlei mooie contacten aan te gaan.

Hoewel de cursus op zichzelf staat, is het voor veel mensen een mooie opstap naar de Intensive Tantra Training.

Opzet
De cursus bestaat uit één online avond en acht live avonden. In de online bijeenkomst hoor je het nodige aan achtergronden en visie over tantra en maak je kennis met de andere deelnemers. In de eerste live bijeenkomst geven we aandacht aan het gehele chakrasysteem en bij de overige zeven avonden staat steeds één chakra centraal.

Hoewel het thema seksualiteit in deze cursus laagdrempelig aan de orde komt, staat dit onderwerp niet centraal in de tantra die we bij Bliss Your Body aanbieden. Evenmin leer je bij ons specifieke tantramassages. De kleren blijven bij alle onderdelen aan.

Doelgroep
Voor iedereen die houdt van de jonge en dynamische stijl van Bliss Your Body. Je hoeft geen (uitgebreide) ervaring met tantra te hebben, maar enige ervaring met meditatie zal je wel helpen en bij voorkeur heb eerst een losse Tantric Experience avondworkshop bij Bliss gevolgd. De cursus is vooral gericht op mensen die zonder partner komen. Stellen die ook openstaan voor contact met andere deelnemers zijn eveneens welkom.

De cursus staat open voor alle leeftijden, maar de ervaring leert wel dat de meeste deelnemers bij Bliss tussen de 25 en 49 jaar zijn. Mocht jij jonger of ouder zijn, neem dan nog even contact met mij op.

LET OP: Als je nog geen helemaal ervaring met meditatie of vergelijkbare zaken hebt en/of als je veel spanning in (fysiek) contact met anderen ervaart, is het goed om eerst contact met mij op te nemen. Lees ook de pagina ‘Wanneer beter géén tantra’ als je twijfelt of deelname voor jou op dit moment passend is.

Locatie en begeleiding
Utrecht (Oog in Al), met de live bijeenkomsten op de zondagavond (18.30 – 22.00 uur) en onder begeleiding door Wendy Doeleman.

Data
Online kennismakingsbijeenkomst: dinsdagavond 15 februari van 19.30 – 21.45 uur via Zoom.
Live bijeenkomsten: zondagavonden 20 februari, 6 en 27 maart, 3 en 24 april, 8 en 22 mei en 12 juni, van 18.45 – 22.15 uur (inloop vanaf 18.15 uur).
Reservebijeenkomst indien er een keer uitvalt: 10 juli.
Het is niet erg als je van tevoren al weet dat je een of twee keer niet kunt.

Kosten
De vroegboekprijs is 399 Euro incl. btw, bij aanmelding vóór 20 januari. Daarna zijn de kosten 429 Euro.

Coronamaatregelen
In principe gaan we half februari toch echt van start. Bij veel cursussen en retreats van Bliss werken we momenteel met zelftesten, maar twee weken van tevoren zullen we besluiten hoe we het bij deze cursus zullen doen. Mocht je je dan niet in het gekozen beleid kunnen vinden, dan mag je alsnog kosteloos annuleren. Uiteraard geldt ook dat je bij coronagerelateerde klachten een officiële PCR-test te doen.

Aanmelden & info
Je kunt hier je ticket aanschaffen. Voor verdere info of vragen kun je me mailen: wendy@blissyourbody.nl.

Wat kan een tantracursus bieden?

  • Je gaat meer uit je hoofd en komt een stuk meer ín je lichaam
  • Je gaat een hoop meer voelen
  • Stapje voor stapje ga je terug naar je essentie
  • Je ontdekt welke patronen, pijnstukken en verkrampingen jou er nog van weerhouden om je essentie werkelijk te voelen en te leven (NB dit deel is niet altijd leuk!)
  • Je natuurlijke levensenergie gaat (weer) meer stromen
  • Binnen een veilige context kun je oefenen en spelen met contact, intimiteit en verbinding maar ook met grenzen stellen en nee zeggen
  • Je stapt op een lichaamsgericht spiritueel pad waarbij het aardse en het spirituele met elkaar verbonden worden

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.
Je ontvangt gratis het Shiva Shakti Spel, waarin je kennismaakt met allerlei actieve meditaties!

Dank je wel! Check je mailbox om je aanmelding te bevestigen.