Tantric Journey avondcursus

De cursus
Onze Tantric Journey avondcursus, die we al sinds 2013 twee keer per jaar geven, geeft je een prachtige introductie in tantra.

Aan de hand van het 7-chakrasysteem nemen we je mee op reis. Dit doen we via o.a. dans, lichaamswerk, stille en actieve meditatie, contactoefeningen, aanraking, sharing en inquiry. Het is een reis naar binnen, maar tegelijkertijd ga je op allerlei manieren in verbinding met de andere deelnemers. Je ontdekt heel ervaringsgericht wat tantra voor jou en jouw leven kan betekenen.

Hoewel de cursus op zichzelf staat, is het voor veel mensen een mooie opstap naar de Intensive Tantra Training.

Opzet
De cursus bestaat uit acht avonden. Van tevoren ontvang je een audio met uitleg en achtergronden over tantra en de cursus. In de eerste bijeenkomst geven we aandacht aan het gehele chakrasysteem en bij de overige zeven avonden staat steeds één chakra centraal.

Hoewel het thema seksualiteit laagdrempelig aan de orde komt, staat dit onderwerp niet centraal in de tantra die we bij Bliss Your Body aanbieden. Evenmin leer je bij ons specifieke tantramassages.

Doelgroep
Voorjaar 2022 starten er twee groepen: één groep voor alle leeftijden in omgeving Utrecht/Bilthoven en één YOUNG-groep (t/m 39 jaar) in Amsterdam. Je hoeft geen ervaring met tantra te hebben, maar enige ervaring met meditatie zal je wel helpen. Je hebt bij voorkeur eerst een losse Tantric Experience avondworkshop bij Bliss gevolgd. De cursus is verder vooral gericht op mensen die zonder partner komen. Stellen die ook openstaan voor contact met andere deelnemers zijn eveneens welkom.

LET OP: Als je nog geen helemaal ervaring met meditatie of vergelijkbare zaken hebt en/of als je veel spanning in (fysiek) contact met anderen ervaart, is het goed om eerst contact met mij op te nemen. Lees ook de pagina ‘Wanneer beter géén tantra’ als je twijfelt of deelname voor jou op dit moment passend is.

Locatie & data
* Groep voor alle leeftijden: Bilthoven/Utrecht – waarschijnlijk op de zondagavond (18.45 – 22.15 uur) – begeleiding door Wendy Doeleman
* Groep YOUNG (t/m 39 jaar): Amsterdam – avond nog niet bekend – begeleiding door Laura Eggens

Kosten
De kosten zijn 399 Euro incl. btw.

Coronamaatregelen
We gaan er vanuit dat de situatie qua corona in 2022 zodanig is en dat we deze cursus zonder beperkingen kunnen houden. Mocht de situatie nijpender worden, dan kan het dat we je vragen om van tevoren een zelftest te doen.
Je dient je verder te realiseren dat samenkomen in een groep altijd een zeker risico op besmetting geeft. Door deel te nemen aan de workshop, neem je een risico dat je besmet raakt, ziek wordt en anderen kunt besmetten. Hier kun je Bliss Your Body niet voor aansprakelijk stellen.

Voorproefje
We raden je aan om, als je nog niet eerder iets bij Bliss hebt gedaan, eerst mee te doen met een van de losse avondworkshops. Je ontmoet dan teamleden, andere deelnemers en je kunt alvast proeven aan een paar onderdelen uit de cursus.

Aanmelden & info
Je kunt je tzt aanmelden door een ticket in de ticketshop aan te schaffen.
Voor info en vragen kun je Wendy mailen: wendy@blissyourbody.nl.

Wat kan een tantracursus bieden?

  • Je gaat meer uit je hoofd en komt een stuk meer ín je lichaam
  • Je gaat een hoop meer voelen
  • Stapje voor stapje ga je terug naar je essentie
  • Je ontdekt welke patronen, pijnstukken en verkrampingen jou er nog van weerhouden om je essentie werkelijk te voelen en te leven (NB dit deel is niet altijd leuk!)
  • Je natuurlijke levensenergie gaat (weer) meer stromen
  • Binnen een veilige context kun je oefenen en spelen met contact, intimiteit en verbinding maar ook met grenzen stellen en nee zeggen
  • Je stapt op een lichaamsgericht spiritueel pad waarbij het aardse en het spirituele met elkaar verbonden worden

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.
Je ontvangt gratis het Shiva Shakti Spel, waarin je kennismaakt met allerlei actieve meditaties!

Dank je wel! Check je mailbox om je aanmelding te bevestigen.