Tantric Journey avondcursus (YOUNG)

De cursus
Deze Tantric Journey-avondcursus geef ik dit najaar al weer voor de 12e keer. Afgelopen jaar koos ik voor een andere vorm, maar voor dit najaar gaan we terug naar de oude en zeer succesvolle vorm waarbij we de 7 chakra’s als leidraad nemen.

Opzet
De online introductiebijeenkomst gebruiken we om kennis te maken met tantra, met elkaar en met het 7-chakrasysteem. Op deze avond krijg je de meeste theorie te horen, omdat bij de live bijeenkomsten de nadruk op het ervaren ligt. In de eerste live bijeenkomst geven we aandacht aan het gehele chakrasysteem en bij de overige zeven avonden staat steeds één chakra centraal.

Doelgroep
De cursus is bedoeld voor jonge mensen t/m 39 jaar met ook plek voor een paar veertigers. Je hoeft geen ervaring met tantra te hebben, maar enige ervaring met meditatie zal je wel helpen. Je hebt bij voorkeur eerst een losse Tantric Experience avondworkshop bij Bliss gevolgd.
De cursus is vooral gericht op mensen die zonder partner komen. Stellen die ook openstaan voor contact met andere deelnemers zijn eveneens welkom.

LET OP: Als je nog geen helemaal ervaring met meditatie of vergelijkbare zaken hebt en/of als je veel spanning in (fysiek) contact met anderen ervaart, is het goed om eerst contact met mij op te nemen. Lees ook de pagina ‘Wanneer beter géén tantra’ als je twijfelt of deelname voor jou op dit moment passend is.

Werkvormen
Je leert zowel individuele meditaties als tantrameditaties die je samen met iemand doet. We doen verder aan dans, ademwerk, lichaamswerk, het delen van ervaringen en ontspannen aanraking (op de kleren).

Kosten
De kosten zijn 399 Euro incl. btw.

Locatie
Afwisselend in Utrecht Zuid/West en Houten, allebei met auto en OV goed te bereiken

Begeleiding
De cursus wordt begeleid door Wendy Doeleman, ondersteund door een vast team. Wendy geeft sinds 2010 tantraworkshops.

Coronamaatregelen
We gaan er vanuit dat de situatie qua corona in het najaar zodanig is en dat we deze cursus zonder beperkingen kunnen houden. Mocht de situatie nijpender worden, dan kan het dat we je vragen van van tevoren een zelftest te doen. Liever voorkomen we echter dat we dit voor iedere bijeenkomst moeten vragen. Je dient je wel te realiseren dat samenkomen in een groep altijd een zeker risico op besmetting geeft. Door deel te nemen aan de workshop, neem je een risico dat je besmet raakt, ziek wordt en anderen kunt besmetten. Hier kun je Bliss Your Body niet voor aansprakelijk stellen.

Voorproefje
We raden je aan om, als je nog niet eerder iets bij Bliss hebt gedaan, eerst mee te doen met een van de losse avondworkshops, zoals die op 4 of 22 augustus. Je ontmoet dan teamleden, andere deelnemers en je kunt alvast proeven aan een paar onderdelen uit de cursus.

Aanmelden & info
Je kunt je aanmelden door een ticket in de ticketshop aan te schaffen.
Voor info en vragen kun je mij mailen: wendy@blissyourbody.nl.

Data najaar 2021
De data (onder voorbehoud) zijn:

  • Woensdag 8 september (20.00 – 21.45) – online startbijeenkomst
  • Zondagavond (18.45 – 22.15 uur): 12 en 26 september, 10, 17 en 24 oktober, 7 en 21 november en donderdag (!) 2 december (zondag 5 december leek me niet handig dus vandaar die week een andere avond). Het is niet erg als je van tevoren al weet dat je één keer niet kunt.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.
Je ontvangt gratis het Shiva Shakti Spel, waarin je kennismaakt met allerlei actieve meditaties!

Dank je wel! Check je mailbox om je aanmelding te bevestigen.