Aanmelden

Aanmelden via de ticketshop
Bij korte workshops koop je een ticket in de ticketshop. De link vind je bij de beschrijving van de betreffende workshop. Indien inschrijving per e-mail gebeurt of als je je niet hoeft aan te melden maar gewoon kunt langskomen, staat dat bij het evenement vermeld.

Aanmelden via de website
Voor cursussen, retreats en trainingen meld je je aan via het inschrijfformulier op deze pagina. Na het versturen van het formulier ontvang je binnen enkele dagen per e-mail van ons een bevestiging met nadere informatie over de betaling en andere praktische zaken.  Met je aanmelding ga je automatisch akkoord met onze Algemene Voorwaarden inclusief de annuleringsvoorwaarden.

NB: Heb je het inschrijfformulier al eens voor een eerdere workshop, cursus of training ingevuld? Dan kun je volstaan met een mail naar: info@blissyourbody.nl. Vermeld dan je naam, je huidige leeftijd en de workshop waar het om gaat.

Inschrijfformulier:

Naam en datum gewenste workshop*

Voornaam*

Achternaam*

Straatnaam en huisnummer*

Postcode*

Plaatsnaam*

manvrouw

Leeftijd op datum workshop*

Telefoonnummer*

Je e-mailadres*

Evt. korting

Evt. opmerkingen

Heb je problemen met het formulier versturen?
Het versturen van het formulier lukt niet altijd vanaf een smartphone. Heb je problemen met het versturen (bijvoorbeeld omdat je onderaan het formulier geen button voor ‘verzenden’ vindt), stuur dan je gegevens in een e-mail naar info@blissyourbody.nl.

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief, met daarin de agenda en regelmatig een tantra-meditatie om thuis te doen.
Iedere 10e aanmelding ontvangt een kortingsbon voor een workshop.