Freedom in Heart, Sexuality & Spirit – Tantra Verdiepingsretreat

Dinsdag 26 november t/m zondag 1 december 2024

Deze ‘Freedom in Heart,Sexuality & Spirit’ retreat is een prachtige midweek waarin je op verschillende manieren je tantrische beoefening kunt verdiepen en je daarbij intens kunt verbinden met jezelf, de ander en de Bron.

Gedurende zes dagen kun je je – samen met andere ervaren tantrika’s – onderdompelen in een veilige maar ook uitdagende sacred space waar je kunt spelen, onderzoeken, ontdekken, lachen, huilen, brullen, stil zijn, mediteren, aanraken, reflecteren en het leven liefhebben.

De retreat geeft een unieke combinatie van verdieping in de thema’s:
* sensualiteit, seksualiteit & levenslust
* vriendelijkheid, compassie & liefde
* spiritualiteit & non-dualiteit

Programma en onderdelen
We werken met dans, lichaamswerk, contactoefeningen, actieve en stille meditatie, stilte, rituelen, sharing en inquiry. Het feit dat we deze keer zes (!) dagen met elkaar doorbrengen zal een extra dimensie aan je ervaringen geven. We besteden tevens aandacht aan het integreren van je ervaringen en inzichten in je dagelijks leven.

Enkele concrete onderdelen zijn:
– Verdiepende meditaties uit klassieke tantra
– Kashmirische meditatie
– Een tantrisch inwijdingsritueel
– Meditaties en ademsessie in volledige duisternis
– Een (nieuw) sterf- en geboorteritueel
– Een ‘Liquid Love’ (oliebad)
– Een co-creatieve ‘Soirée Erotique’

Voorwaarden
Deze verdiepingsretreat is allereerst bedoeld voor mensen (van alle leeftijden) die bij Bliss Your Body de Intensive Tantra Training level 2 hebben gedaan en dus al de nodige verdieping in hun proces hebben doorgemaakt. Daarnaast is er plek voor een aantal mensen (ook van alle leeftijden) die buiten Bliss Your Body ruime tantra-ervaring hebben opgedaan, bijvoorbeeld in de vorm van een jaartraining bij een andere organisatie. Je dient affiniteit te hebben met zowel neo-tantra als klassieke tantra en met alle drie de thema’s (hart, seksualiteit en spiritualiteit) uit de titel.

We gaan er vanuit dat je je eigen proces voor een groot deel zelf kunt dragen en de verantwoordelijkheid voor je eigen welzijn kunt nemen. Je dient bereid te zijn om iedere deelnemer in de meditaties en oefeningen te ontmoeten. Uiteraard kun je binnen een ontmoeting altijd je eigen grenzen aangeven.

Data
Dinsdag 26 november 2024 om 11.00 uur t/m zondag 1 december om 16.00 uur.

Groepsgrootte
16-22 deelnemers

Locatie
Een fijne locatie in de buurt van Zwolle.

Kosten
De kosten voor zes dagen retreat zijn 1199 Euro incl. btw maar bij aanmelding tot 1 september betaal je 1099 Euro.
Een eenpersoonskamer kost 20 Euro per nacht (contant te voldoen).

Factuur
Wil je een factuur, bijvoorbeeld voor je eigen bedrijf? Zorg dan dat je bij de aankoop van je ticket al je adresgegevens invult. Na aanschaf van het ticket kun je via Wendy een factuur van Hipsy aanvragen. 

Aanmelding
Heb je de Intensive Tantra Training – level 2 gedaan? Dan kun je je ticket aanschaffen.
Wil je meedoen zonder dat je deze training bij Bliss hebt gedaan, stuur Wendy dan een mail om je interesse kenbaar te maken: wendy@blissyourbody.nl.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.
Je ontvangt gratis het Shiva Shakti Spel, waarin je kennismaakt met allerlei actieve meditaties!

Dank je wel! Check je mailbox om je aanmelding te bevestigen.