Freedom in Heart, Sexuality & Spirit – Tantra Verdiepingsretreat

Deze ‘Freedom in heart, sexuality & spirit’ retreat is een prachtige plek om op verschillende manieren je tantrische beoefening te verdiepen en je daarbij intens te verbinden met jezelf, de ander en de bron.

Gedurende zes dagen kun je je – samen met andere ervaren Tantrika’s – onderdompelen in een veilige maar ook uitdagende tantrische omgeving waar je kunt spelen, onderzoeken, ontdekken, lachen, huilen, brullen, stil zijn, mediteren, aanraken, reflecteren en het leven liefhebben.

De retreat geeft een unieke combinatie van verdieping in de thema’s:
* sensualiteit, seksualiteit & levenslust
* vriendelijkheid, compassie & liefde
* spiritualiteit & non-dualiteit

Programma en onderdelen
We werken met dans, lichaamswerk, contactoefeningen, actieve en stille meditatie, stilte, rituelen, sharing en inquiry. Het feit dat we deze keer zes (!) dagen met elkaar doorbrengen zal een extra dimensie aan je ervaringen geven. We besteden tevens aandacht aan het integreren van je ervaringen en inzichten in je dagelijks leven.

Enkele concrete onderdelen zijn:
– Verdiepende meditaties uit klassieke tantra
– Kashmirische meditatie
– Een tantrisch inwijdingsritueel
– Meditaties in volledige duisternis
– Een sterf- en geboorteritueel
– Een ‘Liquid Love’ (oliebad)
– Een co-creatieve ‘Soirée Erotique’

Voorwaarden
Deze ‘level 3′-retreat is allereerst bedoeld voor mensen (van alle leeftijden) die bij Bliss Your Body de Intensive Tantra Training level 1 en 2 hebben gedaan en daarmee al de nodige verdieping in hun proces hebben doorgemaakt. Daarnaast is er plek voor een aantal mensen (ook van alle leeftijden) die buiten Bliss Your Body ruime tantra-ervaring hebben opgedaan, bijvoorbeeld in de vorm van een jaartraining bij een andere organisatie. Je dient affiniteit te hebben met zowel neo-tantra als klassieke tantra en met alle drie de thema’s (hart, seksualiteit en spiritualiteit) uit de titel.

We gaan er vanuit dat je je eigen proces voor een groot deel zelf kunt dragen en de verantwoordelijkheid voor je eigen welzijn kunt nemen. Je dient bereid te zijn om iedere deelnemer in de meditaties en oefeningen te ontmoeten. Uiteraard kun je binnen een ontmoeting altijd je eigen grenzen aangeven.

Data
Najaar 2024 van dinsdag 11.00 uur t/m zondag 16.00 uur.

Locatie
Een fijne locatie in de buurt van Zwolle.

Kosten
De kosten voor zes dagen retreat zijn 1199 Euro incl. btw. Een eenpersoonskamer kost 20 Euro per nacht (contant te voldoen).

Factuur
Wil je een factuur, bijvoorbeeld voor je eigen bedrijf? Zorg dan dat je bij de aankoop van je ticket de juiste gegevens invult. Na aanschaf van het ticket kun je via Wendy een factuur van Hipsy aanvragen. 

Aanmelding
Heb je de Intensive Tantra Training – level 2 gedaan? Dan kun je t.z.t. je ticket aanschaffen.
Wil je meedoen zonder dat je deze training bij Bliss hebt gedaan, stuur Wendy dan een mail om je interesse kenbaar te maken: wendy@blissyourbody.nl.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.
Je ontvangt gratis het Shiva Shakti Spel, waarin je kennismaakt met allerlei actieve meditaties!

Dank je wel! Check je mailbox om je aanmelding te bevestigen.