Podcast #26: Overgave als laatste stap in tantra

In deze aflevering vertel ik over het boeiende thema ‘overgave’ in relatie tot tantra. Waarom is dit thema zo tantrisch? Op welke manieren kun je – in het klein en in het groot – oefenen in overgave? En moet je je in tantra dan echt altijd aan alles overgeven, ook als een situatie bijvoorbeeld slecht voor je is?
Ik noem o.a. de ‘6 onmisbare stappen van het spirituele pad’ zoals mijn leraar Christopher Hareesh Wallis (Tantrika Institute) ze formuleert. Ook geef ik verschillende voorbeelden uit mijn eigen dagelijks leven.

Wil je zelf het thema overgave verder onderzoeken? Doe dan mee met de tantraretreat ‘Surrender to the Flow of Life’ die ik van 26 t/m 28 november 2021 geef.

Beluister de podcast (later) op:

Hier vind je al mijn andere podcasts.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.
Je ontvangt gratis het Shiva Shakti Spel, waarin je kennismaakt met allerlei actieve meditaties!

Dank je wel! Check je mailbox om je aanmelding te bevestigen.