Er komen de laatste tijd veel gifjes en plaatje voorbij in de trant van ‘If 2020 was a …’. En dan uiteraard iets zeer dramatisch erbij. Om de meeste moet ik hartelijk lachen.

Tegelijkertijd was 2020 voor veel mensen natuurlijk wel pittig en het liefst willen we allemaal zo snel mogelijk door naar 2021, in de vooronderstelling dat het alleen maar beter kan worden. Wel denk ik dat we voorlopig toch niet echt naïef en blue een nieuw jaar in stappen (als in: ‘ach, wat zou óns nou voor geks kunnen overkomen..?’). Ik in ieder geval niet.

Hoe dan ook, voordat het donderdag zo ver is, is het volgens mij mooi om nog even terug te blikken op dit bizarre jaar. Kijk terug, ‘voel terug’ en erken en eer wat voor jou in de duisternis van 2020 nou juist een lichtpuntje was.

In onderstaande video vertel ik (net onder de douche vandaan, nog met natte haren en eens een keertje zonder make up) wat mijn lichtpuntje van 2020 was (geen tijd/zin om het filmpje te bekijken – het is iets met dichter bij mezelf gekomen, heel cliché en toch wáár).

Deel echter vooral jouw #lichtpuntje2020 onder dit bericht op Facebook of op Instagram. Je maakt dan namelijk kans op een mooi cadeau, namelijk een kortingsbon van 50 Euro voor een van mijn (online of live) workshops. Deze bon zal ik op 3 januari verloten. Deel je het bericht op social media? Dan ding je 3 x mee voor de bon!

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.
Je ontvangt gratis het Shiva Shakti Spel, waarin je kennismaakt met allerlei actieve meditaties!

Dank je wel! Check je mailbox om je aanmelding te bevestigen.